Campanie umanitară pentru doamna prof. Adela Rogojinaru

Universitatea din București a anunțat ieri, 5 septembrie, prin decizia Consiliului de Administrație, campania umanitară de strângere de fonduri pentru un membru al comunității academice, dna Adela Rogojinaru, conferențiar doctor la Faclutatea de Litere.

În aproape 20 de ani de activitate universitară, a pregătit mii de studenți în domeniul Comunicării și al Relațiilor Publice și a muncit cu foarte multă dedicație pentru învățământul universitar.

Doamna profesoară Adela Rogojinaru a fost diagnosticată cu cancer la piele cu multiple metastaze, o boală care poate fi tratată printr-o intervenție agresivă cu citostatice Zelboraf. Tratamentul cu citostatice recomandat în regim de urgență este de ultimă oră și acordă 80% șanse ca tumora să se restrângă și durerile să se diminueze considerabil. Este însă costisitor, iar în România nu este compensat.

Soluția imediată este aducerea în țară a dnei Adela Rogojinaru, cu sprijinul UB, internarea și administrarea de urgență a citostaticului Zelboraf. Costul total al tratamentului și al spitalizării este de 15.000 de euro pe lună. Tratamentul durează aproximativ 6 luni, ceea ce duce costul integral la suma de 90.000 de euro.

Facem un apel la întreg mediul academic, la specialiștii din domeniu, la mediul de afaceri, la foștii studenți ai doamnei profesoare și la toți cei care pot susține, cu o contribuție financiară oricât de mică, tratamentul de chimioterapie.

Donația se poate face la unul din conturile:

CONT LEI: RO19INGB0000999903185855,
CONT EURO: RO12INGB0000999903185496

 

Titular de cont: Lucia Astratinei, nepoata doamnei profesoare Adela Rogojinaru
COD SWIFT: INGBROBU, deschise la banca ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, Bucuresti, Romania.

 

Adela Rogojinaru este doctor în filologie, conferențiar la Facultatea de Litere, Universitatea din București, director al departamentului de Științe ale Comunicării, șef de colectiv la specializarea Comunicare și Relații Publice. Pe lângă experiența didactică de peste 25 de ani, deține expertiză în programe ale Uniunii Europene, are experiență internațională în domeniul Relațiilor Publice și Comunicării Organizaționale și este autor și coordonator al unor volume de profil.

Este director executiv în Boardul EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association), președinte al secției de Comunicare Strategică și Organizațională al ECREA (European Communication Research and Education Association), membru în juriul de onoare al ARRP (Asociația Română a Profesioniștilor în Relații Publice), membru al ICA (International Communication Association) și membru al IAMCR (International Association for Media and Communication Research).

Persoane de contact:
Laura Mesina, prodecan Facultatea de Litere, mesinalulu@yahoo.com , 0744683433
Raluca Moise, coordonator Birou Relatii Publice, raluca.moise@unibuc.eu , 0721985429

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s