Exista peste un miliard de utilizatori de Facebook

Facebook a reuşit să depăşească un număr record de ultilizatori, în ciuda dificultăţilor de care a avut parte în ultimele câteva luni. CEO-ul Mark Zuckerberg a anunţat, joi, că site-ul de socializare are mai mult de un miliard de utilizatori activi în fiecare lună.

Autor: Bogdan Voşloban

Într-o actualizare de status de pe pagina sa Zuckerberg scria: „ Să ajut un miliard de oameni să ia legătura este minunat, și de departe lucrul de care sunt cel mai mândru de-a lungul vieţii mele.”

1 miliard de oameni pe Facebook
http://qmagazine.ro/actual/facebook-a-trecut-de-un-miliard-de-utilizatori-unici-pe-luna/

 

Există mai mult de 18 milioane de utilizatori de Facebook numai în Canada conform site-ului specializat de marketing, Socialbakers.

Zuckerberg a postat de asemenea şi primul clip de promovare a companiei numit „The Things That Connect Us” (Lucrurile care ne leagă).

 

Această „piatră de hotar” vine într-un moment dificil pentru companie. Zuckerberg spunea, joi, că este un „ciclu dur” după ce, în mai, compania
s-a lansat pe bursă. Au existat mici nereguli de tranzacţionare în momentul în care a fost listată public şi au apărut îngrijorări despre potenţialul companiei de a avea profit. În aceeaşi cheie, compania se confruntă şi cu procese din partea acţionarilor nemulţumiţi.

„Suntem într-un moment dificil care nu ajută moralul, dar oamenii sunt concentraţi pe ceea ce construiesc” a spus Zuckerberg într-un interviu pentru NBC. […]

Mai multe informaţii în articolul din Q Magazine

Sursa: http://qmagazine.ro/actual/facebook-a-trecut-de-un-miliard-de-utilizatori-unici-pe-luna/

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s