Noul Toyota Avensis – SuperBlog2012

Femeia de carieră, mama dedicată, siguranţă, confort, predictibilitate.

„Într-un cuvânt” : ea este posesoarea unei Toyota Avensis.

După ce am studiat îndeaproape maşina şi am văzut şi păreri ale celor care au testat-o am ajuns la o concluzie simplă şi de bun-simţ. Această maşină este perfectă pentru acea persoană care întruneşte simultan următoarele condiţii: are o carieră impresionantă, este părinte, preferă confortul şi nu are „talpa grea”.

Prima astfel de persoană care mi-a venit în minte este o fostă profesoară din facultate.

Sentimentul pe care ţi-l dă Avensis-ul este acela de certitudine, de predictibilitate. Este ca o unealtă destinată unui scop specific şi îşi îndeplineşte funcţia întocmai după cum a fost menită.

Toyota Avensis
Toyota Avensis

Probabil că împătimiţii motoarelor ar putea să privească puţin dezaprobator dar ulterior ar decide că pentru traiul cotidian această maşină se potriveşte perfect atât în peisajul urban cât şi pe serpentinele de munte în timpul unei vacanţe cu familia.

Sistemele de siguranţă cu care vine acest automobil sunt suficiente pentru a linişti chiar şi pe începătorii într-ale condusului. De asemenea variatele opţiuni de care poţi dispune crează în jurul tău, ca şofer, un habitat care îţi este „la îndemână”. Comenzile, butoanele, detaliile de design şi până şi schimbarea treptelor de viteză au ceva de „natural” şi intuitiv în ele.

Această maşină face exact cât se laudă că face. Nu are pretenţii de super-car sau bolid. Te duce la destinaţie fără să comenteze fără erori sau becuri aprinse prin bord care să te avertizeze de nu ştiu ce capac sărit pe la motor.

Am ales figura unei profesoare, mamă, femeie de carieră pentru că exact acesta este sentimentul pe care mi-l transmite Avensis.

Didactic, cu tact, cu tandrete, cu mult profesionalism aceasta masină vine să completeze flota Toyota imbunătăţind subtil fiecare detaliu al experienţei şofatului.

 

Autor: Bogdan Vosloban

(articol creat şi înscris în competiţia SuperBlog 2012)

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s