Plangere la CNA impotriva tabloidizarii presei – SMURD da presa in judecata

SMURD da in judecata televiziunile si site-urile de stiri care pun titluri senzationale.

Din cauza acestor publicatii multi oameni in varsta si nu numai, au suferit atacuri cardio-respiratorii iar paramedicii ajunsi la fata locului n-au mai putut face altceva decat sa constate cauza si ora decesului. In majoritatea cauzelor victimele au suferit un soc psihologic in momentul cand au vazut titluri senzationale.

Cel mai recent exemplu este de data aceasta cazul unui tanar care se masturba la pozele postate de Realitatea cu Alexandra S. Acesta a suferit un stop respirator in momentul climaxului si nu si-a mai putut reveni. Noroc cu o vecina tinerica ce-si fuma tigara la geam in blocul de vis-a-vis care a urmarit toata scena. Ea a sunat la 112 iar tanarul a fost salvat.

De asemenea SMURD a depus la CNA o plangere impotriva tuturor celor care prin folosirea acestor formulari senzationale se fac vinovati indirect de consumul excesiv si nejustificat de resurse al serviciului national de urgenta.

Proaspat-numitului ministru al Sanatatii, Raed Arafat: „Cand vor avea nevoie ei de ajutor nu vom mai avea benzina-n ambulante ca sa-i scoatem din redactie. Ii rog pe aceasta cale pe toti redactorii care cred ca fac un serviciu publicatiei pentru care scriu, sa nu mai puna titluri senzationale pe stiri banale pentru ca ne ingreuneaza noua munca.”

Autor: Bogdan Voșloban

(această stire este un mini-pamflet)

Anunțuri

Un comentariu

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s