R.A.P. (Revista „Anti-Presei”) – 4 ianuarie 2013 – Ned32News

Continuăm seria RAP cu două (de data aceasta, doar două) articole care nu prea-și au locul în presă. Trăiască traficul, vizualizările și postacii ofuscați care dau cu comment-uri după tot ce mișcă. Pe ideea cu supărarea comentatorilor scrisesem cu ceva vreme în urmă un articol pe care îl găsiți sub numele: “Comentatorii răzvrătiți aduc trafic mai bine decât fanii?

– Primul articol din acest episod vine de la Antena3. În cazul în care nu știați cum să vă folosiți gura… ei bine, Antena dă cu educație sexuală după cititori. “Cum sa folosesti gura pentru a-ti condimenta viata sexuala” este titlul. Ce-i drept, nu se oferă prea mult text ci doar un mic teasing despre cum că sărutul ar fi o mega-jmecherie. Captain Obvious is on the job. The Blow-job? Vorba aia: “după gust”…

Se redirecționează cititorul spre problemesex dar dacă dai cu clicku-n link ajungi pe sfatulparintilor. Nu aflăm nimic nou sau interesant dar… titlul… Ei bine, titlul face toți banii. Mai ales dacă e acompaniat de o poză sugestivă cu niște poziții semi soft-porn.

Sursa: http://www.antena3.ro/familie/cum-sa-folosesti-gura-pentru-a-ti-condimenta-viata-sexuala-197869.html

– Din ciclul “mare-i grădina ta, Doamne și multe capre-i mai cotcodăcesc pe la garduri” avem o importantă și utilă știre despre o capră. Da. Un animal (era bancul ăla cu dilema caprei: “eu ce-oi fi? Animal sau poziție?”). Ei bine, Realitatea ne aduce informația fără de care nu am fi putut trece la o următoare zi: “Şi-a pierdut minţile! O CAPRĂ repezită COTCODĂCEŞTE mai ceva ca o găină”.Observați capslock-ul, da? Bun. Ce-i drept e și-un video acolo așa că asta ar trebui să mai aducă un pic de credibilitate informației, nu? O limbă străină e de obicei utilă. Recunoaștem: „articolul” e postat în Lifestyle/Lumea animalelor. Un site de știri are o astfel de categorie? Damn! În orice caz e divin finalul articolului de două fraze și-un clip: “Pentru a proteja identitatea caprei, numele grădinii zoologice nu a fost făcut public.”

Sursa: http://www.realitatea.net/si-a-pierdut-mintile-o-capra-repezita-cotcodaceste-mai-ceva-ca-o-gaina_1083936.html#ixzz2GxGBZMr0

Suficient pentru azi. A! Încă ceva: Toată presa a vuit azi ca la tsunami cu un singur subiect. S-au făcut emisiuni întregi, s-au scris kilometri de text, s-au găsit super-senzaționale titluri și fotografii ca să ilustreze evenimentul. Tone de tuș au curs din imprimante și sute de gigabaiți au umplut veveve-ul. Era necesar? Probabil. Dreptul la intimitate, viață privată sau la imagine probabil că este ceva care nu vine în contradicție cu interesul publicului. A murit Sergiu Nicolaescu. Odihnească-se în pace!

 R.A.P. (Revista “Anti-Presei”) se vrea a fi un pamflet și se dorește tratat ca atare.

Autor: Bogdan Voșloban

Anunțuri

Un comentariu

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s