Interviu cu Alexandru Axente la Digi24 Constanța

Interviu cu Alexandru Axente

Sursa: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CXMNtzeAXDw#!

Anunțuri

12 comentarii

 1. da, a zis si el ca joaca la teatrul de stat din constanta, a si incheiat cu asta. de fel, eu merg la teatru, in bucuresti ca aici stau, dar, cred ca si in provincie sunt multi actori buni, dupa cum si marius manole spunea asta intr-un interviu si cum vrea sa ia cativa si in reprezentatiile din bucuresti. spor!

  Apreciază

 2. Nu stiu cum puteti invita un infractor sa vorbeasca despre cultura romaneasca. Acest axente, cu ceva timp in urma, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat de roti de masina (se poate verifica foarte usor ca a avut dosar penal) si acum el ne explica cu vocabularul sau extrem de sarac, chiar si pentru un actor subunitar mediocru, cum sta treaba cu teatrul romanesc.
  Sa va fie rusine!

  Apreciază

  • In primul rand, domnule „Vecinu” sper ca acesta este intr-adevar numele dvs. si nu un pseudonim in spatele caruia va ascundeti dramaticele cuvinte.
   In al doilea rand: Nu este un interviu realizat de Ned32News. Din cum se poate observa, interviul este realizat intr-un studio TV. Ned32News nu detine un astfel de buget pentru a-si permite un studio TV.
   Pentru a merge pe cliseu mai departe voi spune, „”nu in ultimul rand”, sper ca aveti dovezi cu care sa va sustineti spusele in cazul in care acestea ar fi calomnioase.
   O zi buna!

   Apreciază

   • Domnule ned32news, e simplu. Doar intrebati-l, cu sinceritatea de care se lauda repetat,
    sunt sigur ca veti primi raspunsul numaidecat. Nu inventez nimic, tot cartierul Tomis 2 stie aventurile susnumitului..

    Apreciază

 3. Cu siguranta as avea de urmat sfatul daca ar fi in interesul meu sa aflu lucrurile despre care mi-ati povestit pe scurt in primul dvs. comentariu. Motivul pentru care am urcat acest clip (care pare-se ca e ceea ce va scapa), nu este acela de a afla ceva despre omul care, cu bune cu rele, e doar un om. Ideea de la care am plecat cand am ales sa promovez acest interviu era aceea de a oferi niste expunere unor opinii generate de un profesionist intr-un domeniu. Indiferent de scheletii pe care ar putea sa-i aiba acesta in dulap. Dar, va multumesc pentru sugestie. Mi-ar placea, daca exista sanse sa va dati cu parerea si pe subiect, sa o faceti. Pare-se ca pe langa, reusiti fara indemn. 🙂

  Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s