R.A.P. (Revista „Anti-Presei”) – 21 Mai 2013 – Ned32News

Bine v-am regăsit la încă o ediţie din R.A.P. Astăzi subiectele alese sunt împărţite în 2 categorii importante: Becali şi alte vedete. Ale noastre publicaţii ne furnizează vitale informaţii despre ambele arii enumerate şi, fără a mai prelungi introducerea zic să intrăm direct în “pâine”.

rap21mai-ned32news
Papică şi cazare pentru războinicul luminii

Bineînţeles că deschidem cu Becali. Jiji a ajuns între timp la pârnaie spre bucuria unora şi dezamăgirea altora. Se făcură şi pagini de gen “causes” pe Facebook pentru a-l susţine. Cum vaca (a.k.a. subiectul) încarcerării era cam expirată dar trebuia mulsă temeinic press-arii s-au gândit că publicul este îndreptăţit să afle ce rasă de purici pur-sânge îl ciupesc pe finanţator de 3 litere la bulău şi ce ploşniţe turteşte după bare. Nu trebuie ignoraţi nici gândacii pe care-i va vopsi cu ojă din plictiseală pentru a face curse şi pariuri.
Revenind la titlurile din presă am găsit două care merg împreună ca o pereche de şlapi la baia unde nu se scapă săpunul: „Cu cine stă Gigi Becali în celulă” vine de la Realitatea iar “Ce mănâncă Gigi Becali în prima zi de detenţie” este adus de RTV.
Se pare că televiziunile verişoare au tendinţe asemănătoare într-ale alegerii de subiecte de mare impact şi interes pentru naţiune. Curioşi, nu?
Pe scurt, ca să înlăturăm misterul, cellmate-ul Jesus-ului din Pipera nu e unu, ci doi: Babiuc, fostul ministru al Apărării şi fostul şef al marelui Stat Major General, Dumitru Cioflină. Aşa-i că nu vă vine figura niciunuia în minte?
Hai să vedem ce masterchef prepară meniul de la Rahova. Micul dejun e cu ceai, marmeladă, margarină şi pâine şi arată mai apetisant decât cafeaua de la dozator pe care mi-o iau în fugă spre serviciu. Tot comparativ merg şi pe masa de prânz (peste care sar din motive de siluetă, sau nu) şi observăm pe meniu: supă cu găluşte şi iahnie de fasole cu cârnaţi. Parcă îmi face cu ochiu’ iahnia aia… În libertate (cică), la cină pe mine mă aşteaptă nişte cartofi prăjiţi. Nea Jiji încarceratu’ haleşte tocăniţă de legume. Papa bun, bun. Acum că ştim cu toţii că latifundiarul n-o să moară de foame putem să ne ţinem liniştiţi degetele înCRUCIşate ca nu cumva să prindă vreo venerică sau mai ştiu eu ce…

Bă, jurnaliştilor! Ăsta-i subiect? Subiectu’ vieţii!  Retoric mă-ntreb ce mănâncă unii dintre voi…

Of, vedeta mea…

Aşa cum promiteam la început, aflăm ceva tocma’ bun pentru poporul avid de informaţii utile: „Cum îl trezește Andreea Mantea pe Ștefan Stan în fiecare dimineață”. Dacă nu ştiţi cine sunt cei doi, e mai bine. Dacă ştiţi, pasul făcut pe pavajul cu intenţii bune e deja făcut. Sincer, când am văzut titlul, mă aşteptam la ceva cel puţin senzaţional. Poate ceva oral. Niet! Nimic. Fata se ocupă de făcutul cafelei matinale în cămaşă şi obligatoriu cu “un decolteu de milioane”. Zău? Doar “de milioane”? de ce nu “de miliarde”? Criză, ha? Ce să-i faci? Dragostea-i vinovată…
De la cuplul de amorezi sărim la o altă ştire de interes galactic: “Vedete goale, călare pe un peşte, într-o campanie bizară FOTO” după cum relatează RTV. Partea mai nasoală e că vedetele alea din poze or fi ele vedete în sat la ele, da’ până la ignorantu’ de mine n-a ajuns faima lor. Aşadar, fără să mă documentez despre ele aş zice că RTV ar putea fi acuzată de promovarea unui softporn zoofilic. De fapt, cică-i o campanie a unui restaurant cu specific pescăresc care promovează “un pescuit durabil, rezonabil, în cadrul căruia să fie interzisă prinderea speciilor pe cale de dispariţie.” Daaa, mă! Bine! Şi degetul ăla în spatele căruia ne ascundem numit “sexu’ vinde” e suficient de gros?

Acum că ne-am tocit neuronii cu anti-subiectele zilei, până la ediţia viitoare, vă doresc o lectură plăcută şi a altor articole de pe blog şi pentru asta vă invit să clickăiţi pe butonul ăla de sus, numit Sumar.

Autor: Bogdan Voşloban

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s