R.A.P. (Revista „Anti-Presei”) – 27 Mai 2013 – Ned32News

R.A.P.-ul de astăzi se poate înscrie la categoria “talentul sau lipsa lui”. Vedem puţin cum stă treaba cu transpiraţia bărbaţilor, ce felină ilegalistă migrează în State, ce a învăţat să mai facă Fram şi bineînţeles, ca să încheiem rotund seria talentelor, vine şi o declaraţie suculenta despre Eba. Dar, până acolo mai e. Aşadar, iată “ştirile” pe larg:

rap27mai
Vedeta care stoarce transpiraţia din bărbaţi
Chiar dacă afară era FRIG, una dintre cele mai SEXY ARTISTE din lume a făcut bărbaţii să TRANSPIRE” este titlul care vine de la RTV. La o primă impresie, artista ar fi putut să facă un foc de tabără sau să îi bage pe bărbaţii ăia uscaţi într-o saună. Dacă clicăi link-ul descoperi că artista cu pricina pe lângă faptul că pe la noi foarte puţini o cunosc, îşi manifestă talentul cum se cuvine. Mai pe scurt, îşi arată poponeaţa onaniştilor din public. Musai ăstora, cel puţin conform RTV care, la rândul lor citează DailyMail, trebuie să le crească temperatura.

Pe duduie o cheamă Iggy Azalea şi e rapperiţă din Australia. Trecând peste “şoul incendiar”, e de admirat cenzura pe care o pun RTV-iştii pe poza din articol.Iggy Azalea

Dă impresia că-n popoul mamzeluţei rapperiste ar fi o gaură neagră fără fund. Pentru exemplificare am pus-o şi noi aici.
Pentru alte poze şi exemplificări de “cameltoe” accesaţi link-urile disponibile. Aţi transpirat?

Pisicuţa lu’ Letty
Tot despre talent e vorba (într-un fel sau altul) şi-n următoarea ştire. Vine de la ceicarenucuvântăminciuni, Adevărul. Iar titlul e: “VIDEO Actriţa Michelle Rodriguez susţine că a introdus ilegal în SUA o pisică adoptată din România”. Asta da ştire de interes public şi utilă tuturor cetăţenilor români din sau din afara graniţelor. (Că tot am dat-o patriotic în fraza precedentă, Antena3 a desfăşurat cel mai mare tricolor la Clinceni. Cui îi foloseşte? Oleacă de reclamă nu strică, nu? ).  Ok hai să vedem cine-i Michelle şi care-i faza cu pisicuţa ei. Unii dintre noi am văzut Filmele din seria “Fast & Furious” sau cum ar titra ai noştri, “Furios şi Iute” (deşi asta mă duce cu mintea mai degrabă la ciuşcă). Actriţa cu pisicuţă e Letty în film. Sora lu’ Dominic. Ok.

Acum sper că ştim cu toţii despre cine e vorba. Aşadar, să ne-ntoarcem la mâţa vedetei. Rezumatul e cam atât: S-a chinuit să ascundă mâţa la vamă din cauza regulilor stricte din vămi. Vreţi s-o vedeţi pe actriţă povestind? Ei bine, chiar dacă nu-i ştire, aici e link-ul.

Fiara bestială care animalic… nu face mare brânză
Trecem la cea mai “cu talent” bucată de informaţie ştiristică pe care ne-o furnizează tot RTV. Urşii au TALENT. Ce a învăţat să facă o fiară de peste 100 de kilograme VIDEO. Chiar dacă există celebrele glume cu Oana Roman sau cu Nichita, nu e vorba despre ele în povestea asta.  Vom lua cele 3 paragrafe ale ştirii la despăducheat.

Primul alineat zice aşa:
Dresorul este rus, iar ursul cântăreşte bine peste 100 de kilograme, dar asta nu îl împiedică, la comandă, să se comporte exact ca un câine.” Acu’ e cam ambiguă formularea pentru că dacă nu eşti atent poţi să-ţi imaginezi cum dresorul rus se comportă la comandă ca un câine.

Din fericire, alineatul următor ne luminează: “Ursul se dă peste cap şi trece pe sub picioarele dresorului cu uşurinţă, iar în plus a învăţat să cânte la trompetă şi să danseze, dar şi să menţină un cerc pe mijloc sau Hula Hoop.” Mişto asta cu hula, nu? Spirit investigativ de jurnalist scormonitor de secrete de stat îţi trebuie ca să produci un astfel de text.

Mai departe în supranumitul “articol” vedem docilitatea bestiei de “peste 100 de kilograme”. (Cam cu cât peste? 1 kil, 2 kile? Mai tăiem sau rămâne aşa?) “Peste toate acestea, fiara în faţa căreia mulţi ar lua-o la fugă a învăţat să stea cuminte pe un scaun, atunci când dresorul său i-o cere.” Iarăşi, interesantă e formularea “peste toate acestea”. Dar ne oprim din comentat aici pentru că vine un talent de dimensiune continentală peste noi. Mai exact, de talie europeană: Eba, domne’!

Tăriceanu o face pe Eba incultă

Nu e nimic în neregulă cu ştirea asta. Pur şi simplu a sărit în ochi din marea de subiecte. De ce? Pentru că apare încă unul care spune unor lucruri pe nume. Cotidianul titrează: Tăriceanu: Elena Băsescu este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală. Cu speranţa că o să spună mai multe am dat click_pe_link plin de emoţie.

Din păcate, referitor la Cosânzeana prezidentului, şeful BNR n-are decât o bucăţică infimă de înţelepciune de partajat cu publicul: „Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul”. Ar mai fi de reamintit că recent Lenuţa s-a bâlbâit încă o dată în faţa Europei? Nu.

În această notă “pozitivă” încheiem ediţa de azi. Până la o ulterioară dată, să ne citim cu bine! Dacă ne căutaţi pe Facebook primim like-uri, share-uri şi mesaje pe pagina de aici: https://www.facebook.com/Ned32News. Avem şi-un mail dar şi un sumar pentru subiectele alea vechi care sunt la fel de actuale ca atunci când au fost scoase din cuptor. Toate bune!

Autor: Bogdan Voşloban

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s