R.A.P. (Revista „Anti-Presei”) – 28 Mai 2013 – Ned32News

Astăzi selecţia de subiecte este ceva mai variată şi, deci, textul va intra în “prelungiri”. Firul roşu al prezentării “ştirilor” începe de la o declaraţie a unui domn (subliniat, da?) despre o doamnă (nesubliniată). De-acolo ajungem la nişte indicaţii de regie asupra activităţilor de cuplu pentru ca mai apoi să poposim la o poziţie care-i paradoxal şi animal. Aproape de final readucem în atenţie bărzăunii asiatici despre care am mai amintit. Oprirea e majestică cu un aquafresh-ian dor de 3 culori exprimat într-un minidocumentar despre stegozauri. Dar, să-ncepem cu-nceputul, zic.

R.A.P (Revista Anti-Presei)

Declaraţie-şoc a unui deputat UDMR: “Monica Macovei e frigidă. Are orgasm doar când vede oameni după gratii MARKO MONICAeste titlul oferit de Jurnalul National şi din câte se pare, deputatul maghiar are o perspectivă foarte introspectivă asupra doamnei Macovei. O fi ştiind el ceva ce nu ştie restul lumii? Din corpul ştirii înţelegem că gâlcevosul vociferator de judecăţi, deputatul UDMR Marko Attila (adică nenea din poză),  e supărat pe Monica (parafrazând “Veronica” – fată bună), care ar fi susţinut că partidele ar pregăti graţierea “rolemodel”-ului Piperian, Jiji. Nu ştim dacă M+M=LOVE, cert e însă că ceva ar avea de împărţit. (la stilu’ juridic carevasăzică).

___

Dacă tot e cu dragoste făcută sau nu, continuăm cu un un subiect propus de Realitatea: Cum să faci sex de 8 ori pe săptămână. Bine că facem lumină şi-n dilema asta, că altfel era greu. Aşadar iată dezvăluirea paradoxalului “mister secret” elucidat sub chip de ştire de informatorii opiniei publice. Cu două puncte şi ghilimele extragem fragmentul din lead care seamănă a ceva rezumabil la “datu’ cu tesla-n…ploaie”: “In sfarsit, un subiect despre care atat barbatii, cat si femeile, au o pozitie comuna.” Zău? Şi care-i aia? Curioşi să vedem care-i „poziţia comună” derularăm pagina. Luni cică e cu antistres. Marţea vine cu un “sex rapid, înainte de cină”. Miercuri se face musai după film iar joi e ardelenesc. Adică leneş. Vineri nu mai apuci să afli cum e, că te redirecţionează spre alt site. Dar putem lăsa cititorul nesatisfăcut? În nici un caz! Aşadar vineri se face după ieşirea în oraş. Sâmbătă se lasă cu precipitaţii pentru că-i în duş. Iar în ziua în care până şi Ăldesus s-a hodinit e cu porţie dublă şi de dimineaţă. Cam ca cafeaua (da, a fost o cacofonie acolo). Oricum ar fi, chiar de nu-i ştire, e admirabil scris textul. Aşa că dacă vreţi să vă faceţi chipul cioplit cu un zâmbet, chiar dacă nu aflaţi mare brânză, aruncaţi un ochi pe el. Pe text.

___

Chiar dacă nu prea am aflat care-i poziţia comună împărtăşită de cele două sexe, o poziţie destul de comună cu nume bestial vine sub chip de ştire despre o jivină aproximativ domesticită. Ţa, ţa, ţa, tăvălite-ar, căpriţa, ţa. Sau ceva. Cu redirecţionare către Jurnalul: Vizitatorii unui penitenciar, tăvăliţi de o capră furioasă (VIDEO). Dacă “ie” cu video, să vedem, nu? Dacă o fi vreo boală a caprei nebune sau nu, “ştirea” nu zice. Cumva divagând înspre subiectul lunii, mă gândesc că al nostru antagonist în piesa Rubyferiană, “Stinge lumina”, apăsătorul de întrerupătoare întru iluminare, Becali, ar putea să adopte la Rahova un system de securitate similar. Nu ştiu însă dacă are însă doar oi în ţarcul celor “cari nu cuvântă.”

___

Alambicate fraze. Dacă nu v-a trecut ameţeala e o problemă. Una peste care însă, se pare că în Caracal, se poate trece. Cum? Desigur, cu etilotest-ul. De pe Puterea.ro aflăm că Angajaţii primăriei, testaţi cu fiola. O iniţiativă, dealtfel, lăudabilă. Nu o să mă-ntreb decât atât (desigur, retoric): “Cine-a pus cârciuma-n drumul spre primărie?” Dacă verifici pe gmaps, vezi că harta nu-i populată cu locale foarte apropiate de instituţie. Dar, cum cine s-a fript cu ţuică suflă şi-n fiolă, presupun că e ceva ce trebuia făcut. Oare prin Parlament ar fi cazul de astfel de teste? (desigur, tot retoric, da?).  Dar dacă se poate şi la palate mai mari, de ce nu s-ar putea şi la primăria din Caracal. Vă reamintesc că însuşi al nostru izvor de citate prezidenţiale, domnul Traian Băsescu, a dat o replică de genul “eram sub influenţa băuturilor alcoolice”. Ne mai miră?

___

Deşi nu-i mare brânză cu ştirea asta, e interesantă folosirea literelor aldine din titlul ei. De la Craiova au ajuns şi la Brăila. Să-i aşteptăm şi pe la Mamaia? Posibil. Cum, pe cine? Deja celebrii “bărzăuni asiatici” despre care am mai povestit într-o ediţie anterioară de R.A.P. Aşadar, de la Realitatea avem titlul: Autorităţile din Brăila, în alertă: „Am depistat un cuib al BĂRZĂUNILOR ASIATICI”. În ipoteza că vor ajunge şi pe litoral, vor fi oare mulţumiţi de condiţiile de cazare?

___

Apoteotic, aşa cum am promis, încheiem ediţia cu un mini-documentar despre o specie care, culmea nu-i pe cale de dispariţie. Cel puţin aşa reiese din clip. Ştim (sau nu) cu toţii că recent Antena3 a intrat în istorie cu cel mai mare steag desfăşurat pe un câmp lângă Clinceni(asta ar fi ştirea). Motiv de sărbătoare şi de bucurie pentru iubitorii flamurei naţionale. Probabil, ca şi răspuns, de la TVR a apărut azi un clip cu hăinuţă de viral. Pentru delectarea ochişorilor încorporarăm în articol  mini-documentarul în cauză:Stegozaurii și Drapelul Românesc

Pentru sugestii, idei, propuneri, reclamaţii, înjurături şi orice alt fel de mesaj aveţi pentru noi, vă stă la dispoziţie adresa de mail. Vă aşteptăm şi cu activitate de socializare şi pe Facebook. Pentru “vechituri” accesaţi rubrica de sus intitulată sumar, “Sumar”. Până data viitoare, să ne citim şi comentăm cu bine! B’bye!

Autor: Bogdan Voşloban

Anunțuri

Un comentariu

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s