Revista „Anti-Presei” – 3 iunie 2013 – Ned32News

Azi avem două categorii: descoperiri şi relaţii. Curiosity pozează şobolani pe Marte, brânza e legumă, răzbunarea e în scrisoare iar newyorkezele au voie topless. Detaliem totul în ediţia de azi din Revista“Anti-Presei”.

Revista "Anti-Presei"

Şobolanu’ Marţianu’

Celebrul proverb “Curiosity killed the cat” (Curiozitatea a omorât pisica) are acum ceva mai mult sens. Datorită decesului felinei există şanse ca populaţia de rozătoare să experimenteze o creştere substanţială. Chiar şi pe Marte. De la Antena3 vine ştirea cu titlul următor: Descoperire ULUITOARE făcută de roverul Curiosity pe Marte. „Este o rozătoare, fotografiată printre roci”. Acu’ la modul serios, dacă o să-ncepem să asemuim toate cataroaiele sau pietricelele cu vreo vietate o să se-ajungă la căluţii smiley-ieni. Doar sunt verzi, nu? Şi din cultura pop-ulară ştim că marţienii au aceeaşi problemă cu fotosinteza.

Brânza creşte-n curte

Tot la categoria descoperiri vedem una care nu pare a fi mare brânză. Alarmant pentru unii, inutil pentru alţii, dar delicios dacă apare în bucătărie, subiectul prezentat de RTV vine să lămurească oarecum aproximativul exod de creiere româneşti în Marea Britanie: Pentru elevii din Marea Britanie brânza este o …LEGUMĂ! Acum ştim că există o foarte veche tradiţie la noi care spune că “brânza-i frate cu românul” aşa că, ai noştri experţi ar putea să pună şi mămăliga la bătaie pentru a-i lămuri pe anglofilii aia mici cum stă de fapt treaba. Din articol înţelegem că, faimoşii deja, cercetători britanici au pus-o de-un sondaj. Eşantionul care e reprezentativ ajunge la 27500 de elevi de pe-ntreg teritoriul britanic. Cam ca toţi aia care chiulesc simultan zilnic la noi (după unele păreri). Cu ceva vreme-n urmă scriam despre brânză la modul exhaustiv aşa că n-o să mai lungesc subiectul aici, ci invit la lectură pe link-ul ăsta.

Absolvenţii lui Blaga. Vasile Blaga.

Mulţi ar putea să-şi aducă aminte cu drag de momentul absolvirii. Cu robe, cu party-urile de după, cu alcool sau fără… Deh! Nostalgie, frate! Poate-i o greşeală sau poate nu, cert e că nişte abolvenţi bucureşteni au devenit fără să vrea “portdrapelul” unui politician român. Pe Gândul am descoperit următoarea informaţie: Eşarfe cu numele lui „Vasile Blaga” pentru absolvenţii Liceului „Lucian Blaga” din Bucureşti. Subiectul în sine e amuzant. Retoric mă-ntreb cine-i persoana care a vrut să facă misto, şi mai ales, de cine. Oarecum ironic ar fi interesant ca peste câteva zeci de ani să avem licee cu patroni spirituali ca “Mariean Vanghelie” sau “Elena Udrea”, nu?

Răzbunarea “treasure-hunt”

Dacă o superi s-ar putea să ai nevoie de detectivi ca să-ţi recuperezi catrafusele. Aşa că mare grijă! RTV prezintă sub chip măsluit “ştirea” care dă idei unora dintre iubitele înşelate: Cea mai TARE răzbunare după ce a înşelat-o. Ce scrisoare i-a trimis o tânără iubitului ei FOTO. Ia măi Don Juan, să vedem dacă te ţine şi memoria pe cât te ţine potenţa. Cu citat din text avem următorul traseu: “hainele sunt în locul în care s-au cunoscut, jocurile video sunt unde s-au sărutat prima dată, laptopul unde au cumpărat prima dată jocuri împreună, televizorul unde au „mers până la capăt” şi restul, inclusiv fotografiile cu ei doi, în faţa apartamentului femeii cu care a înşelat-o.” Să dăm, aşadar, drumul la GPS.

Sâ ni vidiem cu ghini

Cu subtitlul ăsta moldovenesc vin în întâmpinarea unei idei năstruşnice din New York. Doamnele şi domnişoarele toropite de caniculă nu mai pot fi reţinute de “organele legii” dacă prezintă bustul gol. Veste bună pentru activistele Femen, zic. Acu’ mai rămâne să punem mână de la mână copeici de-o viză şi-un bilet de avion ca să admirăm la vară mameloane americane, nu? Ar fi drăguţ totuşi ca şi poliţistele să adopte aceeaşi uniformă. Subiectul e preluat tot de pe RTV: http://www.rtv.net/femeile-din-new-york-se-pot-plimba-cu-bustul-gol-pe-strada-in-timpul-verii_82508.html .

___

Încheiem R.A.P.-ul de azi cu acelaşi îndemn pe care-l găsiţi şi-n ediţiile trecute: Avem o pagină de Facebook  pe care nu ne e frică s-o folosim, o adresă de mail  la care aşteptăm cuvintele voastre. Dacă vă e mai simplu pe Twitter, suntem şi acolo. Aveţi de comentat? Se poate şi asta fix sub articol. Până data viitoare, spor şi voie bună!

Autor: Bogdan Voşloban

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s