Revista „Anti-Presei” – 5 iunie 2013 – Ned32News

Acadele cu aromă de lapte de mamă, răhățel de cățel primit prin poștă, baba și parașuta, și politicienii paperless sunt subiectele ediției din 5 iunie în Revista Anti-Presei. Cu punctele aferente i-urilor venim imediat.

Revista Anti Presei, editia din 5 iunie 2013

S-o sugi pe mă-ta

… sau pe mă-sa, nu contează. Important e să fie o acadea la mijloc. De la americanii care găsesc soluții și la probleme inexistente avem o idee prezentată sub chip de știre de cei de la Adevărul: Americanii au lansat acadeaua cu aromă de lapte de mamă Sună bine, nu? Așteptăm și inițiativa americană referitoare la acadelele cu aromă de lapte de tată. Doar nu vrem să discriminăm, corect?

Răhățel de cățel – delivery

Dacă nu vrei să participi la procesul de take away, nu-i bai. Ți se livrează acasă. Ce-i drept, numai dacă locuiești într-un oraș spaniol numit Brunete. Dacă locuiești în “Roșcate” sau în “Blonde” serviciul nu intră în abonament dar poți beneficia de el ca extraopțiune…sau ceva… De la RTV vine subiectul cu titlul următor: Iniţiativă EFICIENTĂ: Dacă nu strâng după câinii lor, stăpânii primesc EXCREMENTELE prin POŞTĂ Se pare că inițiativa ibericilor are șanse de reușită. Dacă ar fi să copiem modelul însă, mi-e groază de ce s-ar putea întâmpla.

Baba și… parașuta

Da. Nu e “baba și mitraliera” cum eram cu toții obișnuiți. Și nici nu e vorba de domnișoarele centuriste. O mamaie de vreo 102 ani din State a luat-o pe calea adrenalinei. Cred și eu! La vârsta aia ce naiba să faci altceva decât sporturi extreme, nu? O și văd cățărată pe o motocicletă sau făcând freeruning agățată ca spidermanu’ de colțuri de clădire. Supratitrarea vine tot de la RTV: Când centenarii au exces de adrenalină: A sărit cu paraşuta la 102 ani VIDEO. Din text aflăm că băbuța n-a avut bani să sară din avion așa că s-a mulțumit și cu înălțimea de 150 de metri a unui pod. Sfârșitul articolului este genial, însă: “La aterizare, ea a avut o singură nemulţumire: că toată aventura nu a durat mai mult.”

 

Paperless Parliament

…sau cum o să se cocenească cu păpușoiul mai marii noștri aleși. Politicienii se vor eco. Camera Deputaţilor începe reducerea consumului de hârtie este subiectul propus de “specialiștii în știri” – Antena3. Ce-i drept (it takes one to know one), e nevoie de un specialist pentru a relata un subiect special, nu? Inițiativa „Paperless Parliament”, are ca obiectiv reducerea la jumătate a consumului de hârtie în acest an, conform președintelui Camerei, dl. Zgonea. E de înțeles și de apreciat faptul că există o atitudine ecologistă. Nu știm dacă e vorba doar de hârtia de Xerox sau și aia igienică. Pentru că dacă i-așa, o să fie tare interesant războiul pe ultimul petec de la buda parlamentară.

Din articol aflăm că se va tehnologiza toată șmecherica și vor umbla aleșii cu tablete și laptopuri. Foarte bine.Totuși, cât costă alea comparativ cu hârtia economisită? Dar să-i înveți diverse tehnici de utilizare a sculei? (a laptopului sau tabletei, după caz). Vom vedea. Cică costurile vor fi “zero”. Să sperăm că eficiența va fi măcar cu “plus unu”.

___

Atât pentru azi. Comentariile le așteptăm sub textul ăsta, cuvintele off-topic pe mail, likeurile și shareurile pe Facebook. Dacă sunteți ciripitori ne găsim și pe Twitter. Dacă sunteți pasionați de “vintage”-urile Ned32News, le găsiți în Sumar.
Spor la „detoate” de-alea bune !

Autor: Bogdan Voşloban

Anunțuri

2 comentarii

  1. M-am obişnuit ca ştirile de pe la noi să îţi dezvăluie doar jumătate din adevăr. De aceea înclin să cred că ştirea referitoare la reducerea „cotei” de hârtie igienică pe dos de ales este incompletă şi este menită a ascunde faptul că s-a luat măsura dublării cotei de şerveţele. Fiindcă nu cred să fie un secret pentru nimeni : aleşii neamului au obiceiul de a se murdări mai mult şi mai consistent la gură decât prin alte părţi folosite de cetăţenii de rând în acelaşi scop.

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s