Restricția de tonaj de pe podul de la Agigea dă peste cap programul navetiștilor

În urma deciziei autorităților de a restricționa traficul rutier pe podul de la Agigea, transportatorii care foloseau autobuz Metropolitanautobuze pe această rută au venit cu o soluție ingenioasă.

Pentru cei care intenționează să treacă podul e bine de știut că ar trebui să plece un pic mai devreme pentru că se stă puțin la pod. Aproximativ 15-20 de minute este întârzierea.

Ca să ajungi de la Constanța la Mangalia (sau invers) cu autobuzul o să te oprești la pod, după care vei fi preluat de un microbuz care te va traversa podul. Acolo un alt autobuz te va aștepta (sau îl vei aștepta) ca să te ducă mai departe. Fără bani în plus. Dar musai trebuie păstrat biletul primit de la primul taxator.
Cei cu abonamente vor primi de la primul taxator înapoi fila de abonament ruptă pe jumătate pentru a i-o da celui de-al doilea taxator (n.b. sunt două autobuze deci, și doi taxatori. Pe microbuzul care tranzitează podul nu trebuie să arăți nici bilet, nici abonament.).

Așadar, vine iarna. Sistemul acesta probabil că va continua să funcționeze până în primăvară când se presupune că noul pod care se construiește în aval de cel pe care-l știm cu toții, va fi gata.
Retoric mă întreb: șoferii celor 4 tiruri pe care i-am văzut în dimineața zilei de 1 octombrie strunindu-și caii putere peste pod n-or fi văzut știrile?

Autor: Bogdan Voșloban

Anunțuri

Un comentariu

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s