Promovează-te!

Advertorial Ned32News

Vrei să îți promovezi produsul sau afacerea pe Ned32News?
Acum ai posibilitatea de a susține în mod direct activitatea blog-ului prin cumpărarea unui articol promoțional pe acest blog. Tot ce ai de făcut este să urmezi câțiva pași simpli:

1. Scrie-ne o scurtă descriere despre ceea ce vrei să promovezi la ned32news@gmail.com.
2. Nu uita să adaugi detaliile relevante în brief (descrierea produsului, descrierea felului în care vrei să arate și ce trebuie să conțină obligatoriu articolul promoțional – link-uri, cuvinte cheie, imagini, video-uri, etc.)
3. De îndată ce un administrator îți va confirma în scris că articolul tău va fi realizat, întoarce-te pe această pagină și dă click pe butonul de mai jos (buy now).
4. După ce plata se va finaliza, iar banii vor intra în contul nostru vei avea de așteptat în funcție de gradul de ocupare al redactorului aproximativ 3-5 zile până când articolul va fi urcat pe blog.
5. După ce articolul a apărut pe blog banii nu se mai returnează, drept urmare fii foarte clar când explici detaliile din brief.

Disclaimer
PREȚUL UNUI ADVERTORIAL PE ACEST BLOG ESTE DE 50 EURO
Conținutul advertorialului intră sub incidența legilor din România referitoare la drepturile de autor.
Advertorialele Ned32News rămân pe blog pe o perioadă de maxim 90 de zile și minim 30 de zile.
Dacă clientul dorește retragerea articolului de pe blog înainte de expirarea a 30 de zile, va face o solicitare în scris către administratorul blogului la ned32news@gmail.com, în subiectul emailului introducând mențiunea „Retragere Advertorial”.

Buy Now Button

Anunțuri